parforhold

Hold spændingen og intensiteten i det lange parforhold

cc22

Det lange parforhold er en utrolig svær disciplin. Vi mennesker har ikke været vant til at skulle udholde vores partner i så mange år, som vi gør i dag. 

Levealderen stiger overalt på hele kloden. Selv hvis du finder din partner, når du er 40 eller ældre, kommer I som minimum til at skulle kigge 30 år ud i fremtiden sammen. 

Finder du en partner, mens I begge er i 20’erne, vil være mærkeligt, skulle I ikke leve til guldbrylluppet. Det skulle da lige være, hvis I kan holde hinanden ud så længe. 

Det er nemlig ikke døden, der adskiller de fleste par – det er forholdet selv. 

Splittet par

Lyst til leg i soveværelset

Det ekstremt lange parforhold behøver derfor nogle hjælpemidler. For godt nok er døden ubehagelig at tænke på, men for parforholdet, for ægteskabet er det vel den smukkeste udvej. 

Hvordan lever I så sammen til jeres dages ende? 

Det første råd er nok helt at fjerne tanken om, at I skal leve til døden jer skiller. Det kan være en skræmmende tanke, at der er en person og kun en person, du skal være med resten af livet. Derudover giver det et pres i forholdet, som ikke altid er lige sundt. 

I stedet er det vigtigt at huske de intime og behagelige stunder sammen. Det er angiveligt ikke dem, der er flest af med en stresset hverdag og børn. Men de opstår dog. 

Når disse stunder så opstår, hvorfor så ikke få dem til at være noget helt specielt. Det kunne f.eks. være med et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT

Vi har behov for intimitet, kram og sex for at kunne holde hinanden ud, for at holde af hinanden. 

Afkobl fra den stressende hverdag

Derudover skal alle parforhold huske at snuppe sig noget frisk luft. Ligesom inden eksamen, inden jobsamtalen, det vigtige møde, inden showet starter osv. Tag noget frisk luft og få styr på nerverne. 

I kan tage en weekend i sommerhus, hvor der ikke er børn, familie, venner eller en by, der larmer i baggrunden. Slå bremserne i og tag noget frisk luft. 

Forholdet kan ikke leve på det – det kan ikke leve på pause. Men det kan få noget frisk luft, et tiltrængt pift. En weekend en gang hvert halve år eller hvert år, hvor det eneste I skal tænke på, er jer to. Ingen børn, ingen pligter, ingen venner, ingen stress og jag. 

Kram

Hverdagen er alfa og omega

Så til det sidste og allervigtigste, som I allerede vidste i forvejen – hverdagen skal fungere. Skal det lange parforhold have nogen som helst mulighed for at overleve, skal, skal, skal jeres hverdag fungere sammen. 

Der kan trækkes nok så meget luft og være nok så meget intimitet. Hvis hverdagen bare ikke fungerer sammen, så er der ikke meget at gøre. Det er derfor her det største arbejde skal lægges. 

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *