Philips vs. Apple: Hvilket brand skal du vælge?

cc22

Philips og Apple er begge to meget store spillere i IT verdenen! Begge IT virksomheder henvender sig også mere eller mindre til de samme forbrugere. Men hvilket brand er bedst – og hvad bør du tænke over, hvis du skal vælge imellem disse to IT brands? Præcis dét vil vi forsøge at gå i dybden med i denne artikel.

Europæisk eller Amerikansk

Philips er en europæisk IT virksomhed. Nærmere er Philips hollandsk og har stadig hovedkontor i dette land. Modsat er Apple et amerikansk IT firma. Om dette betyder, at der er stor forskel på virksomhederne, kan man kun gisne om! Dog er det vigtigt for nogle forbrugere, at deres IT udstyr er enten amerikanske eller europæiske. 

Mange år på bagen – er det vigtigt?

Der er ingen tvivl om, at Philips er en af de helt gamle spillere på markedet. Nogle er tilhængere af specifikke IT virksomheder, som de har kendt til i årevis. Hvis du gerne vil købe IT udstyr ved et firma, som har været i branchen i mange år, kan Philips anbefales. Andre er mere til nye IT virksomheder – og her kommer Apple ind i billedet.

På deres korte tid på IT markedet, er Apple formået at blive en af de helt store. Selvom det er en ung virksomhed, kan Apple altså godt hamle op med de gamle spillere såsom Philips på mange områder.

Design i fokus

Apple har vundet mange hjerter, når det handler om design. Apple har nemlig skabt et meget distinkt design, som udfordrede datidens perspektiv på IT og computere. Nu til dags er der mange IT virksomheder, som går efter at efterligne nogle af Apples designs, grundet disse designs positive opmærksomhed.

Der er heller ingen tvivl om, at Philips har optimeret deres produktdesigns, så deres produkter nu kan følge med de mange flotte og tiltalende produkter fra Apple.

Det har Philips og Apple tilfælles: Kvalitet og holdbarhed

Baseret på ovenstående forskelligheder, skulle man måske tro, at Philips og Apple ikke har meget tilfælles. Dog scorer begge IT brands mange points, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Man kan regne med, at man får gode produkter, som man kan have i mange år fremadrettet, når man køber IT udstyr fra enten Philips eller Apple.

Vores mening er, at der ikke nødvendigvis er et af disse brands, som er meget bedre end det andet. Det handler i bund og grund også om, hvilke behov du – eller kontoret, som du skal købe udstyr til – har.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *