Endelig – en shake som er sund og miljøbevidst!

fireshakes

Broen til kroppen

Shakes, smoothies og milkshakes har længe haft er lidt dårligt ry. Generelt er det nemlig sådan, at denne form for flydende måltider enten er enormt usunde, eller fyldt med proteiner og præstationsfremmende midler i forbindelse med træning. Således er det altså sjældent særligt sundt, hverken for vægten eller for balancen i kroppen. Derfor er der mange, som går op i træning og kost, som helt fravælger denne løsning, når sulten melder sig. Det er nemlig sundere og bedre for dem selv at sammensætte et godt måltid. Men nu er der med plenny.dk kommet et nyt alternativ på banen, som ændrer alt dette.

Plenny.dk promoverer sig på at sælge måltidsshakes, men disse er langt fra de shakes, som man kender fra mange af de irriterende situationer nævnt ovenfor. Tværtimod er dette shakes, som revolutionerer måden, som vi tænker på flydende måltider på. Disse shakes er nemlig helt igennem sunde, vegetariske og leverer en varieret og sund fordeling af vitaminer, fibrer og proteiner. Hver shake er desuden designet således, at den indeholder cirka lige så mange kalorier, som ville være et velbalanceret måltid.

Hvornår kan man bruge Plenny shakes?


For mange virker denne information måske en smule ubrugelig. De har nemlig allerede vænnet sig af med at drikke shakes og andre kalorieholdige drikke, fordi de er usunde. Men med en sund shake fra Plenny kan man faktisk skabe sig nogle både gode og sunde vaner. For det første, så er shaken langt hurtigere at tilberede og indtage end et normalt måltid. Dette er perfekt til dem, som ofte er på farten og har travlt. Shaken efterlader nemlig en med en god mæthedsfornemmelse, og så smager den godt – på den måde kan den nemt erstatte et måltid, når det er nødvendigt.

Plenny shakes kan også være et nyttigt værktøj i forbindelse med slankekure eller bare et forsøg på en sundere livsstil. Da et måltid fra Plenny indeholder alle de gode ting, og man ved præcis hvor mange kalorier det indeholder, er det nemlig nemt at holde styr på kalorierne og på den måde begrænse dem. Det er også et rigtig godt alternativ til dem, som gerne vil spise sundere, men som er i tvivl om hvordan. Har man problemer med økonomien, så er Plenny shakes også en rigtig god og nem løsning, da de kun koster cirka 20 kroner pr styk.

Kom godt i gang med Plenny


Er man i tvivl om hvor man skal starte henne, så kan man med fordel vælge at erhverve en Plenny Startpakke med et stort udvalg af de forskellige shakes fra plenny. Her får man en pakke, hvor der er mulighed for at prøve sig frem mellem de forskellige produkter, som dette firma tilbyder. Med denne startpakke får man 15 måltider i form af shakes, som man kan blande og drikke, når man føler for det. Med denne pakke er man endda så heldig, at man får en shaker i plastik og en smart måleske med i købet. 

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Find din indre strand sild frem med Primadonna Swim Badetøj

Solen skinner, strandsæsonen er begyndt, og vi ved alle hvad det betyder: Det er tid til at finde badetøjet frem til en dejlig tur til stranden med solbadning og en kold dukkert! Men ofte kan badedragten fra sidste år være ydt, eller også er det bare...

Continue Reading...
Vigtigheden af te

Rundt omkring i verden er der rigtig mange der til dagligt nyder at drikke te. Det kommer i mange forskellige smagsvarianter, og er sundt for kroppen. For nogen er det en god afløser til kaffe, og i nogle tilfælde kan te have den modsatte effekt af k...

Continue Reading...
Køb undertøj og lingeri online til gode priser

Før i tiden kunne man som kvinde kun købe undertøj og lingeri online, da man var nødsaget til at prøve tingene på før man kunne tage disse med hjem. I det teknologiske samfund vi lever i, er det dog blevet nemmere som kvinde at købe undertøj og linge...

Continue Reading...