Gulvlampe til det charmerende hjem

Andre broer
En gulvlampe kan bruges til mange forskellige anledninger. Om det er hygge belysning til, når du læser eller til at lyse et stort rum op fra det ene hjørne – gulvlampen kan klare det hele. Noget af det mest idéelle, når du er på udkig efter belysning, er funktionaliteten. Kan lyset justeres, kan lyset/lampen flyttes etc.

Lige netop her er gulvlampen et af det mest funktionelle lysredskaber, da du aldrig nogensinde ligger dig fast på en placering. Den kan nemlig, i modsætning til pendel- eller væglamper, nemt flyttes uden, at den efterlader sig et stort krater i muren eller loftet.
Det er en af de største fordele ved en gulvlampe, der ligeledes fraviger fra den traditionelle og klassiske belysning i lokalet. Den giver nemlig rummet lidt ekstra charme og kant, og det kan i mange tilfælde være med til at gøre rummet dimensionalt og lækkert for øjet at se på.

Der findes et væld af forskellige gulvlamper rundt om i verden, og der er mange af verdens førende og mest kendte designere, der har begivet sig ud i at designe og producere en gulvlampe. Her kan blandt andet nævnes en af Danmarks førende lampedesignere, Poul Henningesen, bedre kendt som PH-lampen, der efterhånden er et fast moment i stuerne hos mange danskere. Netop gulvlampen fra Poul Henningsen er en meget populær lampe, og det fortæller lidt om, hvor populært et møbel en gulvlampe netop er.

Der findes et hav af forskellige varianter, og det handler om at finde lige netop den gulvlampe, der rammer præcist dit behov. Skal den stå i hjørnet af rummet og give lys og varme, eller skal den lænes ind over din lænestol til at give dig den bedst mulige belysning til aftenlæsning eller noget helt 3. Kun fantasien sætter grænser, og der findes helt sikkert en gulvlampe til alles behov.

En anden god funktion, er ligeledes, at gulvlampen er meget nem at montere efter, at du har købt den. Der er 3 steps. 1. Pak den ud, 2. Find den helt rigtige placering, 3. Sæt den i stikkontakten og tryk tænd. Voila – din gulvlampe er nu klar til brug.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

meget regn
Didriksons regntøj til de våde dage

Når sommeren går på hæld, og bladende begynder at falde af træerne betyder det at efteråret har meldt sin ankomst med våde dage og masser af vind. For mange danskere betyder det, at det er på tide at hoppe i regntøjet, når man skal cykle i skole elle...

Continue Reading...
Få hjælp til at finde øreringe

Man kan dele alle mennesker i denne verden op i to typer; der er nemlig dem, som går meget op i hvordan de ser ud og bestemt ikke er helt ukendte på de forskellige skønhedssaloner rundt omkring. Og så er der de andre, som går så lidt op i deres udsee...

Continue Reading...
Få fat i smarte cykler til dig

Cykler er noget, som vi danskere er rigtig gode til at bruge. Faktisk er vi et folkefærd, som mange andre ser rigtig meget op til. Det er jo nemlig sådan, at cykler ikke forurener det mindste, mens biler er rigtig forurenende. Derfor er der også rigt...

Continue Reading...