Gulvlampe til det charmerende hjem

Andre broer
En gulvlampe kan bruges til mange forskellige anledninger. Om det er hygge belysning til, når du læser eller til at lyse et stort rum op fra det ene hjørne – gulvlampen kan klare det hele. Noget af det mest idéelle, når du er på udkig efter belysning, er funktionaliteten. Kan lyset justeres, kan lyset/lampen flyttes etc.

Lige netop her er gulvlampen et af det mest funktionelle lysredskaber, da du aldrig nogensinde ligger dig fast på en placering. Den kan nemlig, i modsætning til pendel- eller væglamper, nemt flyttes uden, at den efterlader sig et stort krater i muren eller loftet.
Det er en af de største fordele ved en gulvlampe, der ligeledes fraviger fra den traditionelle og klassiske belysning i lokalet. Den giver nemlig rummet lidt ekstra charme og kant, og det kan i mange tilfælde være med til at gøre rummet dimensionalt og lækkert for øjet at se på.

Der findes et væld af forskellige gulvlamper rundt om i verden, og der er mange af verdens førende og mest kendte designere, der har begivet sig ud i at designe og producere en gulvlampe. Her kan blandt andet nævnes en af Danmarks førende lampedesignere, Poul Henningesen, bedre kendt som PH-lampen, der efterhånden er et fast moment i stuerne hos mange danskere. Netop gulvlampen fra Poul Henningsen er en meget populær lampe, og det fortæller lidt om, hvor populært et møbel en gulvlampe netop er.

Der findes et hav af forskellige varianter, og det handler om at finde lige netop den gulvlampe, der rammer præcist dit behov. Skal den stå i hjørnet af rummet og give lys og varme, eller skal den lænes ind over din lænestol til at give dig den bedst mulige belysning til aftenlæsning eller noget helt 3. Kun fantasien sætter grænser, og der findes helt sikkert en gulvlampe til alles behov.

En anden god funktion, er ligeledes, at gulvlampen er meget nem at montere efter, at du har købt den. Der er 3 steps. 1. Pak den ud, 2. Find den helt rigtige placering, 3. Sæt den i stikkontakten og tryk tænd. Voila – din gulvlampe er nu klar til brug.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Guide til finansiering af byggeprojekter

Hvis du selv går med tanker om at ombygge eller måske opføring af et hus fra grunden eller en større renovering er der stor chance for at du skal ud og låne kapital til dette, da det hurtigt kan løbe op i større summer. Vi har her på siden derfor lav...

Continue Reading...
Julegaveideer der kan købes hjemmefra

Den danske sommer er for alvor ovre, faktisk er der nu under 3 måneder til juleaften! Det er derfor allerede væsentligt at begynde at overveje, hvad man kan købe og evt. hvor man skal købe det. Du er måske også træt af julestressen og de flere tusin...

Continue Reading...
Derfor er det vigtigt, at du vælger det rigtige skrivebord

Både i private og i virksomheder er det selvsagt, at møblerne har en helt central rolle. Uanset om vi er hjemme, på arbejde eller på besøg i andres hjem, så benytter vi hele tiden møbler. Nogle møbler er også mere centrale end andre, dette kommer til...

Continue Reading...