Gulvlampe til det charmerende hjem

Andre broer
En gulvlampe kan bruges til mange forskellige anledninger. Om det er hygge belysning til, når du læser eller til at lyse et stort rum op fra det ene hjørne – gulvlampen kan klare det hele. Noget af det mest idéelle, når du er på udkig efter belysning, er funktionaliteten. Kan lyset justeres, kan lyset/lampen flyttes etc.

Lige netop her er gulvlampen et af det mest funktionelle lysredskaber, da du aldrig nogensinde ligger dig fast på en placering. Den kan nemlig, i modsætning til pendel- eller væglamper, nemt flyttes uden, at den efterlader sig et stort krater i muren eller loftet.
Det er en af de største fordele ved en gulvlampe, der ligeledes fraviger fra den traditionelle og klassiske belysning i lokalet. Den giver nemlig rummet lidt ekstra charme og kant, og det kan i mange tilfælde være med til at gøre rummet dimensionalt og lækkert for øjet at se på.

Der findes et væld af forskellige gulvlamper rundt om i verden, og der er mange af verdens førende og mest kendte designere, der har begivet sig ud i at designe og producere en gulvlampe. Her kan blandt andet nævnes en af Danmarks førende lampedesignere, Poul Henningesen, bedre kendt som PH-lampen, der efterhånden er et fast moment i stuerne hos mange danskere. Netop gulvlampen fra Poul Henningsen er en meget populær lampe, og det fortæller lidt om, hvor populært et møbel en gulvlampe netop er.

Der findes et hav af forskellige varianter, og det handler om at finde lige netop den gulvlampe, der rammer præcist dit behov. Skal den stå i hjørnet af rummet og give lys og varme, eller skal den lænes ind over din lænestol til at give dig den bedst mulige belysning til aftenlæsning eller noget helt 3. Kun fantasien sætter grænser, og der findes helt sikkert en gulvlampe til alles behov.

En anden god funktion, er ligeledes, at gulvlampen er meget nem at montere efter, at du har købt den. Der er 3 steps. 1. Pak den ud, 2. Find den helt rigtige placering, 3. Sæt den i stikkontakten og tryk tænd. Voila – din gulvlampe er nu klar til brug.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk shopping tradition. Det er fredagen efter Thanksgiving, som også er kendt for at være dagen hvor julegave handlen skydes i gang. Det er en meget traditionsrig dag i USA, hvor der er arrangementer hele dagen og der bliver...

Continue Reading...
børn
Saftpressen et våben mod kræsne børn

Nicole på 43 år har i løbet af den sidste tid haft stort succes med sin saftpresser, da den har givet børnene viljen til at indtage frugt og grøntsager. Vigtigt med sund kost Familien er en typisk kernefamilie, som består af 2 travle forældre, samt d...

Continue Reading...
manden i dit liv
Gaveideer til manden i dit liv

Vi kender det alle. Ham der aldrig ønsker sig noget. Jo, han ønsker sig måske et par sokker og en bog, men det er bare ikke sjovt at give ham det samme hvert år. Gaveideerne har vi alle brug for, og især manden der intet ønsker sig. Han har egentlig...

Continue Reading...