Lån af penge på nettet gav Simone og Peter mulighed for at flytte på landet

Andre broer
Simone Andersen og Peter Sørensen mødte hinanden, da de gik på efterskole for snart ti år siden. De har lige siden været kæreste og delt en drøm om at flytte ud på landet og komme tættere på naturen.
”Vi gik begge to på friluftslinjen på efterskolen. Vi er begge to fra byen, men har altid drømt om at bo på landet. Nu tager vi på vandreture og sover uden for, så meget som vi kan,” fortæller Peter Sørensen, der er 26 år og arbejder som pædagog på et fritidshjem.
Simone Andersen er også 26 år og er netop blevet færdig med at læse til lærer.
”Vi har begge nogle jobs, der kan bruges lige meget, hvor vi er henne i landet. Da jeg var færdig med at studere, virkede det som det perfekte tidspunkt at flytte væk fra byen på,” siger Simone Andersen.
Men pengene til at flytte på landet var små.
”Selvom det ikke er dyrt at købe et hus på landet i mange områder af Danmark, havde vi alligevel ikke nok med det, vi havde sparet op,” siger Peter Sørensen.
Parret var derfor nødt til at finde en anden løsning.

Fandt løsning på nettet


Parret gik i banken for at låne penge, men de kunne ikke finde nogen, der var villige til at låne dem penge, når de skulle flytte på landet – eller til Udkantsdanmark, som det populært bliver kaldt.
”Vi havde begge søgt jobs i forskellige områder, som vi var interesserede i at købe et hus i. Jeg blev kaldt til samtale på en skole på Lolland og fik jobbet, og så handlede det bare om at finde et sted at bo hurtigt,” siger Simone Andersen.
Parret søgte derfor efter forskellige typer af lån på nettet. I deres jagt på det rigtige lån faldt de over siden camar.dk. Det er en sammenligningsside, hvor det er muligt nemt og hurtigt at danne sig et overblik over, hvor meget man kan låne, hvad de forskellige lån koster, og hvilke krav der stilles til en for at tage lånet.
”Da vi først havde fundet camar.dk, gik det hurtigt med at få taget et lån og derfra med at få købt et hus,” siger Peter Sørensen. ”Camar.dk gjorde virkelig det hele meget nemmere for os.”
Hvis du vil have mere info om online lån, er det en god ide at besøge camar.dk.

Fandt det perfekte hus


Der gik ikke lang tid, fra Simone Andersen og Peter Sørensen havde fået pengene fra deres forbrugslån, til de havde fundet det hus, de gerne ville have.
”Det lå perfekt i forhold til alting,” fortæller Simone Andersen. ”Det lå ikke i byen, men alligevel så tæt på mit arbejde, at jeg sagens kan cykle derind. Her til vinter håber jeg, at der kommer sne, så jeg kan stå på ski derind.”
Peter Sørensen har også fundet et arbejde nu i en nærliggende børnehave, og parret er godt i gang med at indrette deres hjem tæt på naturen.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

frederik bagger glas
Flotte Frederik Bagger produkter til boligen

Mange kender den kendte designer Erik Bagger, som i mange år har leveret en række designklassikere til den danske boligindretning. Hans søn, Frederik Bagger, står dog også bag en række flotte produkter, som er mindst lige så klassiske som sin fars pr...

Continue Reading...
romantik i paris
Skal dig og konen på en romantisk tur til Paris?

Det er sjældent, at I har tid til de romantiske ture idet den travle hverdag, er noget der presser jer begge. Arbejdet starter klokken 8.00 og slutter igen ved 16.00. Derefter står den på indkøb, aftensmad og ellers lektier sammen med børnene. Når al...

Continue Reading...
trampolin
4 gode grunde til at få en trampolin

En trampolin er altid et hit, både for store og små. Når voksne får sig svunget op på den bløde flade kan de ikke længere skjule det lille legebarn som de stadig har gemt inde i deres mave. Børn kan lave de vildeste spring og det skøreste gøgl og rig...

Continue Reading...