Sådan finder du den helt rigtige gave til barnedåben

barnedåb

Andre broer
Skal niecen eller nevøen døbes så skal der selvfølgelig også findes en dåbsgave. Gerne en gave der viser hvor meget du holder af den lille unge og at du værdsætter at være barnets moster, faster, morbror eller farbror. Det er nemlig ikke helt lige meget hvad man giver som gave. Hverken for forældrene til barnet eller for barnet selv.

Den perfekte dåbsgave


Spørgsmålet er om den perfekte dåbsgave overhovedet findes. Er man tæt beslægtet med barnet vælger mange at give en lidt dyrere gave end for eksempel dem der er lidt længere ude i periferien. Et sødt smykke til når barnet bliver lidt større eller en sød sparegris i sølv til opsparingen er en meget populær og sød gave at give som dåbsgave. Men der findes også mange andre former for dåbsgaver. En anden god gave kan for eksempel være en uro til den lille som de kan ligge og kigge på når de bliver skiftet. Det kan også være et sødt aktivitetscenter så barnet kan øve sine motoriske færdigheder. Måske en lille gyngehest også kunne være sagen.

Det er kun fantasien der sætter grænser og forældreparret vil uden tvivl blive taknemmelige lige meget hvilken gave I finder på. Det vigtigste er bare at den bliver givet med hjertet og at I har tænkt over hvad der passer til netop dette lille barn. Et smykke eller en sparegris vil naturligvis kunne bruges noget længere end for eksempel en uro eller et aktivitetscenter der ofte kun bruges få måneder før barnet er blevet for stort til at bruge det. Det skal man selvfølgelig også have sig for øje. Så hvis man vil have at barnet skal have glæde af gaven så længe som muligt er det måske noget af det første på listen som man skal vælge.

Hvad med studentergaven


Måske har man fået ordnet dåbsgaven men mangler stadig en studentergave til kusinen. Her er der også masser af flotte og fede gaver at finde på og nettet bugner med gode idéer som man kan kaste sig over. Her vælger mange for eksempel at give ting til den nye lejlighed da mange vælger at flytte hjemme fra på dette tidspunkt. Det kan for eksempel være en stavblender eller en mikrobølgeovn som mange får brug for når de er flyttet hjemme fra og mor ikke længere er der til at opvarte dem.

Eller service til køkkenet kan også være en alle tiders idé så hun har lidt at starte med når hun er flyttet. Ønsker man at det bliver en lidt mere personlig gave kan man også vælge at give et smukt smykke eller måske nogle fede hørebøffer så hun kan høre al sin yndlingsmusik. Det er en god gave til den personlige gave og uden tvivl noget som hun vil blive glad for. Der er altså nok af studentergaver til hende 2016 at vælge i mellem og det er bare med at udvælge den helt rigtige gave til den pågældende person.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gulvlampe til det charmerende hjem

En gulvlampe kan bruges til mange forskellige anledninger. Om det er hygge belysning til, når du læser eller til at lyse et stort rum op fra det ene hjørne – gulvlampen kan klare det hele. Noget af det mest idéelle, når du er på udkig efter belysning...

Continue Reading...
Guide til finansiering af byggeprojekter

Hvis du selv går med tanker om at ombygge eller måske opføring af et hus fra grunden eller en større renovering er der stor chance for at du skal ud og låne kapital til dette, da det hurtigt kan løbe op i større summer. Vi har her på siden derfor lav...

Continue Reading...
Julegaveideer der kan købes hjemmefra

Den danske sommer er for alvor ovre, faktisk er der nu under 3 måneder til juleaften! Det er derfor allerede væsentligt at begynde at overveje, hvad man kan købe og evt. hvor man skal købe det. Du er måske også træt af julestressen og de flere tusin...

Continue Reading...