Skal dig og konen på en romantisk tur til Paris?

romantik i paris

Andre broer
Det er sjældent, at I har tid til de romantiske ture idet den travle hverdag, er noget der presser jer begge. Arbejdet starter klokken 8.00 og slutter igen ved 16.00. Derefter står den på indkøb, aftensmad og ellers lektier sammen med børnene. Når alt dette er klaret, er energien nok helt brugt, og det eneste I kan overskue er at se fjernsyn fra jeres dejlige og bløde sofa. Dette betyder altså, at der ikke er særlige meget romantik i luften, når den ensformige dagligdag bliver kørt igennem. Dette er en skam, og vi vil gerne hjælpe jer med at komme på en romantisk tur, hvor der ikke skal tænkes på arbejde eller noget andet. Vores forslag er, at I tager en forlænget weekend en eller anden uge, hvor det passer jer begge.

Kom afsted til det smukke Frankrig


Skal I afsted på en romantisk tur, vil vi klart anbefale, at der købes nogle flybilletter til Paris, idet denne by er det ultimative sted, når en romance skal i gang. Paris er byen, som I kan besøge på en forlænget weekend, idet flyveturen fra København kun tager omkring 1,5 time, hvilket betyder, at hele dagen ikke skal gå med at rejse. I vil altså allerede fra første dag kunne opleve nogle af de smukke ting, som Paris byder på.

Få set seværdighederne


Paris er en by fyldt med seværdigheder, og I kan ikke tage hjem uden at have set de forskellige attraktioner. I kender nok allerede til de fleste, men blandt dem der skal opleves kan nævnes Eiffeltårnet, Triumfbuen og Champs-Èlysées. Alle disse seværdigheder er noget, som I helt sikkert vil nyde til fulde, eftersom disse alle er ekstremt unikke, og hver især har de noget unikt at byde på. Dog er der en ting, som overgår de andre mener vi. Louvre er navnet, og det er ikke bare en flot bygning udefra – det er ligeledes flot indvendigt, hvor der kan findes en kunstsamling, som er noget udover det sædvanlige. Denne oplevelse skal i helt sikkert ikke snyde jer selv for.

Tag på en af de mange romantiske restauranter


Paris er kendt for mange ting, men specielt den romantiske stemning som kan findes rundt i byen, er noget, I ikke må gå glip af, hvis en weekendtur til Paris er noget, som der måske er gjort klar til i kalenderen. Restauranterne i Paris gør meget ud af at lave en romantisk og intim stemning, som nærmest er skabt til par, der gerne vil have en romantisk tur. Derfor kan vi kun anbefale, at dig og konen tager afsted sammen til Paris engang – det kan bare være en weekend, hvis der ikke er tid til andet.

En tur til Paris kan lyde som en dyr omgang, men faktisk kan der findes nogle billige priser, hvis I bare undersøger markedet grundigt, inden jeres rejse vælges. Vil I finde nogle gode bud så kig på disse rejsepriser, eftersom der måske er lige de priser, der passer på jeres budget.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gulvlampe til det charmerende hjem

En gulvlampe kan bruges til mange forskellige anledninger. Om det er hygge belysning til, når du læser eller til at lyse et stort rum op fra det ene hjørne – gulvlampen kan klare det hele. Noget af det mest idéelle, når du er på udkig efter belysning...

Continue Reading...
Guide til finansiering af byggeprojekter

Hvis du selv går med tanker om at ombygge eller måske opføring af et hus fra grunden eller en større renovering er der stor chance for at du skal ud og låne kapital til dette, da det hurtigt kan løbe op i større summer. Vi har her på siden derfor lav...

Continue Reading...
Julegaveideer der kan købes hjemmefra

Den danske sommer er for alvor ovre, faktisk er der nu under 3 måneder til juleaften! Det er derfor allerede væsentligt at begynde at overveje, hvad man kan købe og evt. hvor man skal købe det. Du er måske også træt af julestressen og de flere tusin...

Continue Reading...