Takket Være Computeren - Binære Optioner

option

Broen til økonomien
Vi har tidligere her på siden skrevet om ting der ikke ville være muligt uden internettet, og det var simpelthen sådan et godt tema at det fortjener at blive taget op igen. Derfor starter vi nu en ny serie der hedder ”Takket Være Computeren” og som handler om alt det vi kan fordi vi har computere. Og vi starter ingen andre steder end med den nye investeringsmulighed der kom frem i 2009, nemlig binære optioner:

Hvad er binære optioner


Binære optioner er handel med optioner (altså forskellige emner, f.eks. prisen på en given aktie, guld, en tønde olie osv.). Det der gør binære optioner anderledes end andre typer aktie- og optionshandel er at man investerer i binære udfald (og for dem der måske er lidt rustne i deres binær-forståelse betyder det at resultatet enten kan være 0 eller 1, enten sandt eller falsk). Det kan f.eks. være at man investerer i om C20-indekset stiger mere end 5% i løbet af måneden. På den måde kan investeringen godt lidt minde om et væddemål som man kender det nede fra tipskiosken mere end det ligner almindelig aktiehandel.

Hvor kommer computeren ind i det?


Al handel med binære optioner foregår via internettet, hvor man handler på specielt udviklede handelsplatforme. Her opretter man sig som bruger og så handler man eller i real time. Man kan sige at det binære system kunne man sagtens have lavet før computerne, det havde måske været en del mere besværligt at holde styr på hvem der investerede i hvad og kurserne var måske lidt mere usikre da man ikke kunne få direkte information via internettet, men det havde nok godt kunnet lade sig gøre. Men nogen stor succes ville det aldrig være blevet. En af de store forcer ved binær handel er nemlig også at de fleste investerer i meget korte udfald (helt ned til et minut). Det vil sige at du i princippet kan lave en investering, gå ud på toilettet, og så når du kommer tilbage kan du se om du har tjent på den. De professionelle laver rigtig rigtig mange af den slags handler på en enkelt dag, og lige den del af det ville bestemt ikke være blevet mulig uden computere til at hjælpe.

Hvordan kommer jeg selv i gang?


At kaste sig ud i binære optioner er relativt nemt, men det kan alligevel godt tage lidt tid at mestre. Derfor findes der danske hjemmesider som f.eks. Binæreoptionerinvest der hjælper med råd og vejledning og på den måde kan sørge for at man kommer godt i gang. Ud over dem får du også her et par gode råd med på vejen.

Et par gode råd:


Først og fremmest skal du sørge for at lære den platform du benytter at kende før du for alvor begynder at investere de store beløb. De fleste er bygget rimelig intuitivt op, men der er stadig forskellige features og faldgrupper som man først opdager efter lidt tid. Så sørg for lige at prøv den lidt af.

Og så skal du selvfølgelig aldrig investere mere end du har råd til at tabe. Som al anden investering er investering i binære optioner potentielt risikabelt, og er du rigtig uheldig kan du risikere at miste alle dine penge. Sørg derfor for at du fra starten af har sat en beløbsgrænse, og hvis du taber den så hold en pause fra investeringen.

Og så er det sidste råd bare at du skal have det sjovt. At handle binære optioner kan tjene dig rigtig mange penge og potentielt set sende dig på tidlig pension, men du bliver kun god til det hvis du synes det er sjovt - så glem bekymringerne og leg lidt rundt med det.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

esser på en bunke jetoner
Hav fordele fra starten med et bonustilbud

Langt de fleste kasinoer og spillested tilbyder gode bonuspakker til nye kunder. Dette er en kæmpe fordel for folk, der har lyst til at komme i gang med at spille og ønsker et ekstra incitament til at tage det første skridt. I og med, at der er så ma...

Continue Reading...
Få fat i et godt forbrugslån

Det er ikke altid lige til at forudse, hvad det er for nogle ting, som man vil komme ud for her i livet. Det kan være utrolig svært at planlægge sin økonomi og alle ens forhold i livet sådan, at der ikke er noget, der kan komme bag på en overhovedet....

Continue Reading...
sms lån
Husk at tænk dig om før du tager et lån

Når hverdagens økonomiske pres vælter ned over dig Der er ingen vej uden om sandheden: det er ikke nemt at få en økonomi til at hænge sammen i den barske hverdag. Regningerne vælter ind og det kan være enormt svært at overskue hvordan man skal få det...

Continue Reading...