Efterårsskov

Nyd godt af hvad naturen har at tilbyde

cc22

En rigtig byboer ved ikke nødvendigvis så meget om byen. Det er i hvert fald den skrøne man ofte hører. At se en ko for en person der bor i byen kan være helt overvældende. Der er nogle af de ting man siger, som er rigtige. Der er dog også andre ting, som er yderst karikerede og meget overdrevne. Derfor er det en god ide at sørge for, at man ikke bliver til en kliche, hvis man bor i byen. Potentielt kan man gå glip af rigtig meget af naturen når man bor i byen. Det er ikke sikkert, at man kommer så langt væk og det er en skam. For naturen, skoven og parkerne er gode ting for både kroppen og sindet. Det er altid en god ide at opsøge naturen uanset hvor man bor og hvem man er. Det kan nemlig være med til, at man føler en tættere forbindelse til naturen rundt omkring en. Blandt andet kan det være en god ide at grille udenfor eller lave et godt bål. Det kan gøre, at man rigtigt føler, at naturen kan være med til at give en mad på bordet. Har man aldrig før grillet kan man købe træbriketter Roskilde, som man kan bruge når man skal fyre op i grillen. 

Bro ved sø

 

Dyrk grøntsager og frugter i naturen

For mange mennesker er grøntsager og frugter noget man køber i frugt- og grøntafdelingen i supermarkedet. Af og til ved små børn slet ikke, at det faktisk er noget, som gror ude i naturen. Det kan være overraskende at finde ud af præcis hvordan det fungerer, at ting gror på marker og rundt omkring. Har man en lejlighed i byen er det ikke sikkert, at man overhovedet har en have. Hvis ikke det er tilfældet kan man overveje at købe en. Man kan for eksempel købe en rigtig have eller et mindre kolonihavehus. Det er nogle oplagte steder til ens grøntsager og ens forskellige afgrøder. Her kan man nemlig lave en fin lille køkkenhave. 

Hvis man er vild med kartofler kan man for eksempel lave en kartoffelmad. Det kan man gøre ved at gro nogle kartofler og hver gang der er kartofler kan man så lave sig sin lille mad. Man kan også lave gulerødder og lige præcis hvad man vil. Der er også mange, som bedst kan lide at lade naturen stå lidt vildt og ikke gøre så meget ved planterne. Det er også en stil og den kan man også sagtens have. 

Sø og træer

Flotte og brugbare planter

Besøger man gamle klostre kan man se, at der i deres haver er mange forskellige krydderurter. Munke og nonner gik rundt og passede på forskellige planter, som kunne hele på forskellige måder. Det troede man meget på og det var en stor del af munkenes arbejde. I dag tror man ikke helt så meget på sådanne ting. 

Der er dog visse planter, som mange har fordi, at de kan bruges på en god måde. Blandt andet er CBD olie rigtig god at have. Det er nemlig en olie, som man blot skal bruge et par dråber fra. Dem drypper man på tungen og så kan man nyde effektiven derefter. Det er en skøn ting, som kan gøre, at man mærker færre smerter end ellers. Det kan også gøre, at der er andre lidelser man får dæmpet. 

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *