hund - sofa

Sådan forkæler du din hund i vintertid

cc22

Elsker du også din hund overalt på jorden? Vil du gerne have nogle gode tips til hvordan du kan forkæle din hund endnu mere i vintertiden, end du med garanti gør i forvejen?

Læs med her og få tre råd til hvordan du kan forskønne din firbenede vens hverdag under vinteren og gøre dens mere fornøjelig at leve.

Lange vandreture i sneen – Husk godbidderne

Gåturene stopper ikke bare fordi det bliver koldt og fugtigt udenfor. Ja, selv hvis vi bliver så heldige at få en rigtig hvid vinter, så skal gåturene stadigvæk foretages.

Det er også kun godt for dig, at du kommer ud på en rask lille gåtur hver dag med din elskede ven. Så hiv fat i selen, sæt den på hunden og grib ud efter godbidderne – for godbidderne må du endelig ikke glemme.

Hvis det regner lidt meget den dag så tage en paraply med eller hiv ud efter regntøjet og gummistøvlerne. Den eneste der vil finde regnen ubehagelig er dig selv. Hunden vil bare være glad for at komme ud og gå lidt.

Pak små hunde godt ind

Hvis du har en lille hund med lidt pels, så kan det godt være at du skal tænke på at give den noget varmt tøj at pakke den ind i. Især meget små hunde kan godt hurtigt komme til at fryse om vinteren – og det er da ikke spor rart at være ude og gå tur, hvis hunden småfryser.

Så tag et kig inde på nettet og se om du ikke kan finde noget fint tøj, så kan være med til at holde vovsen varm. Måske det også ville være rart for den at have på indenfor?

Du kan eventuelt prøve dig frem med noget tyndt stof til at starte med. Det er nemlig ikke alle hunde der er lige vilde med at gå rundt med ekstra tøj og stof udenpå kroppen. Nogle gange tager det lidt overvindelse.

Giv dem en julegave

Nu hvor det bliver vintertid så er der en ting der altid følger med; jul.

Nu hvor du alligevel er ude og købe en masse julegaver til venner og familie, så tag også lige et smut forbi den lokale dyrehandler og køb en julegave til din firbenede ven. Hunden holder trods alt også jul og det ville være rart at kunne give den for eksempel et godt kødben at gnave i, imens resten af jer sidder og pakker gnaver op.

Giv den en hundeseng

Hunde kan sove hvor det skal være henne; på gulvet, på sofaen og i sengen. Men hvad med at give hunden dens egen hundeseng?

Du kan kigge på hundesenge på nettet og få dig et overblik over, hvilke størrelser og mærker der findes på markedet.

hund

Det er vigtigt at du køber dig en hundeseng der er stor nok til at din hund kan være i den. Det vil sige, at hvis du har en stor hund, så skal hundesengen også være derefter. Og hvis du har en lille hund, så er der ikke nogen grund til at tage en kæmpestor en, hvor hunden nærmest forsvinder i den – så bliver den nemlig heller ikke spor behagelig for lille fiddo at være i.

Vælg samtidig en hundeseng som passer ind i dit hjem. Anse det lidt som et møbel som du køber hjem til stuen – det skulle helst gerne matche med resten af tingene i hjemmet.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *