hegn

Spar penge og invester i en næralarm, sammen med din/dine naboer

cc22

En næralarm er effektiv i forhold til at afskrække indbrudstyve og andre uvelkomne gæster. Det er også en billig alarmløsning, da der ikke behøves nogle dyre abonnementsafgifter til vagtservice. Oveni så bliver opsætningen af nær-alarmen billigere, da du og dine naboer kan dele på opstartsgebyret hos låsesmeden, ved montering. Norh´s  låsesmed på Vesterbro, tager kun et gebyr ved opstart på opsætning af alarmsystemer, uanset om det er en nær-alarm eller et almindeligt alarmsystem der skal sættes op. 

Det bedste med en næralarm er dog den gode effekt. Hvis du har en almindelig alarm tilknyttet til en vagtcentral, tager det oftest mere end 30 minutter før vagten er nået frem til det pågældende indbrud hos dig. Her vil tyven allerede have nået langt med sit indbrud, og sagtens allerede løbet væk med nogle af dine værdifulde genstande. Men med hjælp af en nær-alarm så har du jo dine naboer lige ved siden af, når de får besked på at noget ikke er som det skal være, hjemme ved dig. Kan de hurtigt tage forbi på få minutter og få sig et overblik, og eventuelt ringe til politiet så det kan rykke ud hvis behovet er der.

Nær-alarm skilte og klistermærker 

Skilte og klistermærker er ofte ledsagere til næralarm, når tyven ser et “nær-alarm” skilt, så ved indbrudstyven, at det er en aktiv nær-alarm i dit område eller i din ejendom. Klistermærkerne placeres på vinduerne eller fordøren af dit hjem eller bygning, og skilte er ofte synligt placeret udenfor i græsset. Skiltene og klistermærkerne alene vil være med til at forebygge indbrud præventivt hjemme hos dig.

 

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *