Vægt og målebånd

Sådan smider du de ekstra kilo, inden den næste store fest

cc22

Hvis man har lidt ekstra sul på sidebenene, som man gerne vil af med, så kan det være en god ide at sætte sig et mål. Det kan f.eks. være, at man selv skal holde bryllup, eller måske ens søn eller datter skal konfirmeres, og man gerne vil være lidt slankere på billederne. 

Hvis du mangler inspiration, så kan du læse mere om konfirmationsfester her. 

Sådanne begivenheder kan være med til at skabe et mål, som man skal nå, hvilket kan give mere motivation til at komme i gang med at tabe sig. Så er det bare med at finde metoderne til at tabe sig; læs med herunder og få 3 metoder til at smide de ekstra kilo. 

Grøn juice i glas

1. Prøv juicekuren 

Juicekuren er en af de mange slankekure, som findes, og den har nogle gode fordele, hvis man ønsker at tabe sig. Ved at følge juicekuren forpligter man sig nemlig til kun at indtage frugter og grøntsager i form af juice i en periode. Hvor lang tid, man følger kuren, er helt op til den enkelte; om det er 5 dage, 10 dage eller 30 dage, det bestemmer man helt selv. 

Det er dog vigtigt, at man indkøber sig en juicemaskine, sådan at man kan lave sin egen friske juice ud af grøntsager og frugt. Den juice, man køber på karton, indeholder nemlig ofte rigtig meget sukker, hvilket man helst skal undgå. 

Husk dog altid at læse informationer om den slankekur, som du gerne vil prøve, inden du går i gang. Du kan læse mere om fordelene ved juicekuren her.  

2. Køb en crosstrainer til hjemmet   

Når man ønsker at tabe sig, så er det dog ikke nok blot at gå på slankekur. Det er mindst lige så vigtigt, at man begynder at dyrke en eller anden form for motion. Det kan dog godt være svært at tage sig sammen til en løbetur i det ofte våde danske vejr. Der findes heldigvis en måde, hvorpå man kan få dyrket motion uden at behøve at gå udenfor en dør. 

Man kan nemlig købe sig en crosstrainer til hjemmet. På denne måde kan man få trænet, lige når det passer en, uden at man behøver at bruge tid på at køre til det lokale fitnesscenter. Hvis dette kunne være noget for dig, så kan du læse mere om crosstrainers her. 

Sund kost

3. Drik masser af vand  

Hvis du drikker masser af vand, så kan det faktisk også hjælpe dig med at tabe de ekstra kilo. Du bør selvfølgelig skifte alle sukkerholdige drikkevare ud med vand, men vand kan faktisk også være med til at erstatte de små usunde snacks, som man ofte får lyst til at spise mellem måltiderne. 

Hvis man drikker et stort, iskoldt glas vand, når man føler sig småsulten, så kan vandet være med til at dæmpe sulten indtil det næste måltid. På denne måde spiser man ikke en masse unødvendige kalorier. Hvis man derfor får lyst til noget sødt, så skal man blot drikke et glas vand i stedet. 

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *