Find din indre strand sild frem med Primadonna Swim Badetøj

cc22

Solen skinner, strandsæsonen er begyndt, og vi ved alle hvad det betyder: Det er tid til at finde badetøjet frem til en dejlig tur til stranden med solbadning og en kold dukkert! Men ofte kan badedragten fra sidste år være ydt, eller også er det bare tid til at skifte den gamle ud. For når vi endelig kan få lov til at gå rundt i badetøj, så må vi gøre det med stil. Her er Primadonna’s nye badetøjskollektion et hit for alle aldre. Ligemeget om du leder efter badedraget eller bikini, så finder du nemt en der passer dig og din stil.

Dette års kollektion

Dette år har Primadonna valgt en farvepatelet med sort og blå som deres primærfarver. Det mere neutrale sorte badetøj kombineres med grå og brune nuancer og passer pekfekt til kvinden, som ønsker et mere neutralt look, eller som hellere vil benytte sig af farver og mønstre i strandtøjet. Men frygt ej, der er også masser af vælge imellem, hvis man er en farve fashionista. Blå er en farve, som aldrig går af mode, så du kan med sikkerhed vælge en af Primadaonna’s blå badedragter eller bikinier, som både findes i en stærk blå eller i et leopartmønster med tyrkis. Hvis du elsker mønstrede badetøj, kan du udover leopartmønstret også finde Bossa Nova badedragt og bikini i farverigt blomstermønster.

Hvis du mangler en strandkjole eller strandbuksedragt til at matche dit nye badetøj, så har Priimadonna også et stort udvalg af strandtøj i samme farver og mønstre som badetøjet, så du kan tage til stranden med stil.

Komfort er i fokus

Vær sexet og fri samtidig med at du får den nødvendige mængde støtte og komfort fra Primadonna badetøj. I denne kollektion har komfort virkelig været fokuspunkt samt at blive støttet uden at føle sig fanget i sit eget badetøj. Man finder flere forskellige modeller bl.a. hos bikinitrussen, hvor der er alt fra den smalle og lave tai trusse til solbaderen, som vil føle sig fri, til den høje cocktail trusse, som passer bedre til vandhunden.

Hos overdelen sættes der fokus på støtten i deres BH-ligende bikinioverdele, som kan fås både med og uden fylde, alt efter hvad man leder efter. Der er også i badedragterne indbygget BH-overdel, så man får den samme mængde støtte, som man ville få imed en BH.

Komfort og støtte er ofte fokuspunkter i badetøj hos den ældrere generation, men denne kollektion kan skam sagtens passe alle aldre og alle kropstyper. Kollektionen indeholder flere forskellige typer badetøj, da alle kvinder ikke er ens, og det er derfor forskelligt, hvad vi leder efter og har brug for i badetøj. Om du er teenager, som leder efter en ny smart bikini, eller om du er den mere modne type, som leder efter badetøj der komplimenterer dine former, så er Primadonna Badetøj det rette valg for dig. Du kan købe primadonna swim badetøj, badedragt m.m. online 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *