fetisch

Har du en fetish?

cc22

Hvad enten du er alene eller har en partner, så kan det være, at du har en fetish. Det kan være svært at finde ud af, hvordan du skal udleve den og, hvad du egentlig kan gøre for at få din partner med til at lege.
Det behøver ikke at være fordi du allerede ved, at latex eller let bondage er noget for dig, men det kan være, at du er nysgerrig og gerne vil undersøge nogle ting, der ligger lidt udenfor den kasse de fleste af os forbinder med ’almindelig sex’.

Lad dig inspirere

Heldigvis har vi i dag internettet, hvor det er let at finde inspiration og lade sig pirre.
Hvis ikke allerede du ved, hvad der tænder dig og hvad det er du gerne vil udforske, så findes der rigtig mange gode sider, hvor du kan blive klogere på de forskellige former for fetish, legetøj eller udstyr der er på markedet. Blandt andet sider som www.openworld.dk lader dig få et glimt af det, der gemmer sig bag gardinerne og i skufferne hos de mange danskere, der godt kan lidt at pifte sexlivet op med forskellige lege og remedier. Både singler og par.

Lad dig pirre

Sæt dig ned og læs om de forskellige produkter og skønne tips til, hvordan de skal bruges. Du behøver ikke at have en partner for at få spændende og tilfredsstillende oplevelser, det handler bare om at finde det, der kan pirre og tænde dig.
Ved at surfe rundt vil du hurtigt opdage, hvilke ting der tiltaler dig og vækker din interesse og det er her du kan begynde at grave dybere og finde ud af, om det er noget du kunne tænke dig at afprøve, samt, hvordan det lader sig gøre.
Når du er alene har du rig mulighed for at afprøve forskellige former for legetøj og andre stykker udstyr, der kan gøre dig klogere på din krop og dine lyster. Erfaringer, du kan tage med i et fremtidigt forhold og få stor glæde af at dele med din partner.

Lad dig forføre

Er I et par, så er det en fantastisk form for forspil, når I sidder og læser og måske snakker om, hvad der kunne være spændende for jer begge at afprøve.
I behøver ikke at kaste jer ud i de helt store eventyr fra første færd, hvis ikke I begge er helt trygge ved det, men i stedet kan I starte blidt og sammen udforske de forskellige muligheder der er for at bringe noget nyt og frækt ind i soveværelset.
Hvad enten det er sexlegetøj, rollespil eller noget helt tredje, så er det kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvad I sammen har lyst til at udforske. Lad jer inspirere, pirre og forføre til at prøve de ting som I kun har fantaseret om og se om ikke det kan bringe noget nyt og spændende ind i jeres hyrdetimer.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *