indretning af hjemmet

3 gode råd til indretning af dit hjem

cc22

For tiden dukker der dagligt nye mode- og designblogge op. De sociale medier bugner af billeder af det idyllisk udseende hjem, hvor indretning, stil og interiør går op i en højere enhed. Billederne viser typisk en smuk pyntegenstand, en sund snack og et forrygende lysindfald, og er typisk underlagt en stor mængde billedredigering for at nå det rette udtryk. Men indretningen af dit hjem handler ikke om, at verden gennem de sociale medier skal se, hvor fantastisk du bor. Nej, den burde i stedet handle om at udtrykke din stil til behag for naturligvis dine gæster, men i endnu højere grad til behag for dig selv. Du tilbringer uforholdsmæssigt mange timer i dit hjem, og derfor skal du også befinde dig godt. For at du kan indrette dit hjem efter bedste feng shui-evne, er du nødt til at gøre dig nogle overvejelser om eksempelvis, hvad du synes er pænt og hvor mange penge du vil bruge. Med andre ord nogle overvejelser om din personlige stil.

Hvad er din personlige stil?

Stil er et meget subjektivt fænomen, og derfor kan ytringer som: ”Hun har ingen stil” eller ”Han har virkelig dårlig stil” klinge ganske hult. Alle har en personlig stil, og den kan folk være enige i og værdsætte eller forkaste, men ingen kan fornægte den enkeltes præferencer. Når man skal indrette sit hjem, er det altså en god ide at overveje, hvad ens stil er. Hvad man synes, ser pænt ud. Nogen ved øjeblikkelig, hvad de vil købe, hvor det skal stå og hvad det kunne passe sammen med, mens andre er noget mere usikre på deres egen stil. Hvis man vil hente lidt inspiration, kan man altid ty til diverse dame-, mode- eller indretningsmagasiner eller –blade, og der kan man se en masse eksempler, hvor man kan forholde sig til, hvad man synes er flot, og hvad man absolut ikke bryder sig om. Denne lille øvelse er en vigtig proces i forhold til at finde sin egen stil, hvis man er usikker på den. Der findes nemlig et enormt udbud af pyntegenstande i form af vaser, skåle, lysestager, lamper og meget mere. Nogle er ganske særegne og et udtryk for en helt speciel personlig stil, mens andre er blevet ikoniske og rammer mange forskellige indretningsstile.

Kähler er mere end de berømte Kähler vaser

Der findes som sagt et kæmpe udvalg af genstande, man kan tilføre sit hjem for at give det et pift, men en genstand, man ofte ser i både blogs, magasiner og rigtig mange husstande er de berømte Kähler vaser. De smukke vaser med striber kan fås i adskillige forskellige farver efter smag og er blevet enormt moderne, da de er stilrene og eksklusive uden at være for dyre. Kählers udvalg begrænser sig imidlertid ikke blot til vaserne, men har et stort udvalg af smukke pyntegenstande såsom serien Kähler Unit, som er til pynt og opbevaring. De varierer fra helt små skåle til store opbevaringsmøbler og de vil pryde ethvert hjem, da de fås i forskellige farver.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *