nemme råd

3 nemme råd, så du kan finde den rigtige tørretumbler

cc22

Hvad er et moderne hus uden en tørretumbler? Det er en af de hvidevarer, som i de seneste mange år er blevet utroligt populær blandt danskerne.
For hvem gider egentligt sidde og vente på, at tøjet bliver tørt? En god tørretumbler kan både tørre tøjet, men også sørge for, at det ikke krøller, og at det faktisk bliver endnu mere behageligt at bruge og have på.
Men som med mange andre hvidevarer kan det føles lidt som en jungle, hvor der er alt for mange muligheder. Men med de nedenstående 3 råd, så er du godt udrustet til at finde den perfekte tørretumbler!

Sørg for, at pladsen er i orden

Når det kommer til at tørre i en tørretumbler, så er der får af os, som godt kan lide at gøre det af flere omgange. Men du må heller ikke overfylde tørretumbleren, fordi det så krøller tøjet og faktisk kan gøre tørretumbleren dårligere.
Løsningen her er selvfølgelig at få sig en tørretumbler, som rent faktisk har en kapacitet, som matcher dit og din families behov.
Men hvordan finder du egentligt ud af det? Jo, en populær måde at gøre det på er simpelthen ved at kigge på kapaciteten for jeres vaskemaskine og så vælge nogenlunde den samme. Så kommer der altid til at være lige meget plads, og så skal 2 omgang vask ikke samles til én omgang tørring, eksempelvis.

Anti-krøl, automatisk tørring og meget mere

I dag er der jo ingen elektronik, som bare er elektronik. Mikroovnen, køleskabet og mange, mange andre enheder kommer alle med tusindvis af forskellige funktioner. Og tørretumbleren er selvfølgelig ingen undskyldning.
For når det kommer til at tørre sit tøj, så er noget som anti-krøl for eksempel utroligt rart. Så kan maskinen simpelthen tørre på en måde, så tøjet vil krølle mindre under processen.
Eller hvad med automatisk styret tørring? Så kan tørretumbleren, med sensorer, selv finde ud af, hvornår den skal stoppe.
Kort sagt, så bør du tænke over, hvilke funktioner, som du har brug for. Hvis det ikke er krøllet tøj, som føles som et problem, så læg pengene et andet sted.

Husk energimærkningen!

Energimærkningen er efterhånden blevet noget, som mange danskere er opmærksomme på, når det kommer til, når det kommer til hvidevarer.
Og der er god grund til det, for mærkatet, som fortæller os om, hvor meget strøm og energi, tørretumbleren vil bruge, betyder faktisk noget for privatlivet.
Som det første, så kan den simpelthen spare dig nogle penge. De virkeligt miljøvenlige maskiner er dyrere i indkøbet – men når de bruger mindre energi, så kan det altså mærkes på elregningen, især med en tørretumbler, som nok kommer til at blive brugt ret ofte.
Derudover, så er det rigtige energimærke også bare en måde at hjælpe miljøet på. Det er noget, som vi danskere går meget op i, så der er god grund til at have en miljøvenlig tørretumbler.
Hvis du ikke allerede føler, at dette var nok, så gå ind på tørretumbler.dk og læs meget mere!

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *