baby

De vigtigste produkter til din babys søvn

cc22

Vi vil alle sammen det bedst mulige for vores børn. Når de er i den spæde alder, så er der så meget, som kan påvirke dem, og vi vil rigtigt gerne give dem den bedste og mest trygge søvn overhovedet mulig.
Heldigvis er der flere produkter derude, som kan hjælpe dig med at opnå dette. Nogle gange kan det nemlig ikke lade sig gøre, at man giver alt dette kun med viljestyrke. Der er ingen skam i at hente hjælp fra hjemmesider såsom Pegebogen, der skriver om disse ting!

Babynest – til når barnet skal sove trygt

En babynest er et produkt, som i flere år har vundet frem i Danmark, men konceptet er, som navnet også antyder, udenlandsk. Navnet kommer fra, at man simpelthen lægger sit barn i det, der bedst kan beskrives som en lille rede.
Og disse er smarte på flere plan. Først og fremmest er det godt for børn i en ung alder at have vægge omkring sig, når de sover. Det er nemlig med til at simulere følelsen af mors mave omkring dem, og det kan altså føre til bedre søvn.
Men samtidig har de også mulighed for at løfte hovedet lidt op på væggen. Og dette er sundt, for alt for ofte, når vi bare lægger vores børn, så får de ikke øvet disse muskler. Med en babynest, så kan du med god samvittighed lægge babyen, så I begge kan få lidt tid alene.

Kapok – det rigtige sengemateriale

Kapok er en naturfiber, som man finder i træer i Afrika og Asien. I teorien minder materialet om bomuld, men det er meget lettere og er meget mindre tæt – og det har nogle store fordele.
Helt konkret, så er kapok temperaturregulerende. Når børn vågner om natten er det tit på baggrund af problemer med varme eller kulde. Kapok er med til at tilpasse sig barnets temperatur, så der hverken bliver for varmt eller koldt.
Men kapok er også vandafvisende. Nogle børn sveder meget, og det kan altså også være virkeligt træls, når de skal sove. Derfor kan kapok være med til at sikre den helt rigtige søvn!

Barnevognspuden – til søvnen udendørs

Alle forældre har med garanti prøvet at få deres baby til at sove i barnevognen, og det er ikke altid det lykkes. For nogle børn kan simpelthen bare ikke lide følelsen af at ligge derinde.
Men med en barnevognspude, så kan du heldigvis ændre dette. Barnevognspuden giver støtte til barnet, og det kan selvfølgelig hjælpe barnet med at sidde op, men samtidig er det faktisk godt til søvnen.
I modsætning til at bruge noget som en normal pude eller måske en lille dyne som støtte, så kan barnevognspuden ikke rigtigt flytte sig. Så er der altså meget bedre chancer for, at dit barn kommer til at sidde mere stille og dermed kommer til at slappe bedre af – og det kan resultere i bedre søvn.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *