meget regn

Didriksons regntøj til de våde dage

cc22

Når sommeren går på hæld, og bladende begynder at falde af træerne betyder det at efteråret har meldt sin ankomst med våde dage og masser af vind. For mange danskere betyder det, at det er på tide at hoppe i regntøjet, når man skal cykle i skole eller på arbejde, da ingen har lyst til at få dagen ødelagt fra morgenstunden ved at blive gennemblødt på cyklen. Det er vigtigt at vælge regntøj, som kan holde tæt og er af god kvalitet, men samtidig skal man kunne ånde og bevæge sig i det, og det skal føles komfortabelt at have på. Desuden gør det heller ikke noget at det er smart at se på. Her er Didriksons regntøj et godt bud.

Didriksons regntøj og deres produkter

Firmaet baserer deres produkter på ideen om at der aldrig er dårligt vejr, og at der kun findes dårlig påklædning. De ønsker ikke at udfordre elementerne, men derimod at brugerne tilpasser sig dem. Dette var ideologien, da firmaet blev grundlagt tilbage i 1913 af det svenske par Julius og Hanna Didrikson, da de startede med at designe arbejdstøj for fiskerne i Grundsund på den svenske kyst. Det vigtigste var at skabe arbejdstøj, der holdt fiskerne tørre og tilfredse, uanset hvor slemme vejrforholdene var. Siden da er Didriksons regntøj blevet videreudviklet igennem 100 år, men firmaet lever stadig efter den oprindelige ideologi, og det er en af grundende til at de er førende i Skandinavien indenfor tøj og produkter, der beskytter mod regnen. Deres produkter er for alle, både børn og voksne, og der lægges vægt på at designe funktionelt tøj med et tidsløst design, man kan have på hver dag og på den måde være i harmoni med naturen. Samtidig tages det med i overvejelserne, at verden i dag ser anderledes ud end den gjorde for 100 år siden, og det betyder at alle, både firmaer og forbrugere, bliver nødt til at passe bedre på den. Derfor går de stærkt ind for at bevare miljøet, hvilket betyder at de formindsker forbruget af kemikalier, ikke anvender giftige substanser og i det hele taget formindsker forbruget af vand, energi og transport så vidt som muligt.

Didriksons regntøj er uundværligt i det danske klima

Det danske klima er normalt meget vådt, men med et godt sæt fra dette mærke er man godt på vej igennem en våd dag. Det fås i mange udgaver og farver med forskelligt vandsøjletryk og åndbarhed, alt efter om man skal bruge det til et aktivt liv udendørs, cykle på arbejde, gå tur med hunden, gå lange ture i skoven, m.m. En god måde at bruge sættene på er ved at købe et par sorte basis regnbukser, der samtidig er smarte og kan bruges under alle jakker. Herefter kan man så kombinere med den regnjakke, man synes er smartest og mest praktisk. Man kan vælge mellem alle regnbuens farver, og man bestemmer selv om det skal være en kort eller en lang model, alt efter hvad man foretrækker.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *