manden i dit liv

Gaveideer til manden i dit liv

cc22

Vi kender det alle. Ham der aldrig ønsker sig noget. Jo, han ønsker sig måske et par sokker og en bog, men det er bare ikke sjovt at give ham det samme hvert år. Gaveideerne har vi alle brug for, og især manden der intet ønsker sig. Han har egentlig ikke brug for dem, fordi han er tilfreds med hans bøger. Men vi, der skal give gaver til ham, ønsker at gøre ham glad og måske få hans interesser op for noget nyt. Det kunne være han godt ville kunne lide nogle nye parfumer eller noget nyt tøj. Hvem ved? Kun fantasien sætter grænser for gaveideerne – og måske også pengepungen. Her kommer i hvert fald nogle forslag til, hvad manden i dit liv kunne bruge som gave, hvad end han er til gadgets, tøj eller måske parfumer. Hvis han ikke er specielt interesseret i nogle af delene, så er det bare at springe ud i det og sige, at han skal give det en chance – så må han jo bytte det, hvis han ikke bryder sig om det. Vi håber at forslagene kan bruges og i det mindste sætte lidt skub i fantasien, og at du måske kan hente lidt inspiration her.

Duft som en drøm

Mange kvinder elsker parfumer og har ofte rigtigt mange forskellige. Mange mænd har dog ofte kun en parfume, eller i hvert fald har de meget få parfumer. Et godt bud vil være at finde en Armani parfume til dig og manden i dit liv, som du kan give ham i fødselsdagsgave, julegave eller hvad du nu ellers skal give ham en gave til. En Guerlain parfume er også et godt bud, da disse dufter utroligt godt og har været meget populære til kvinderne i mange år. ’Til kvinderne siger du?’ Ja, men den mandlige version af Guerlain L’instant udkom i år 2004, og den prøver at efterligne den eftertragtede og populære duft i den kvindelige version, men dog med et maskulint og fedt udtryk. Den mandlige version af den populære parfume har en duft af sandeltræ, cedertræ og kakaobønner, der gør, at du virkelig kan mærke det er en herreparfume.

Få styr på stilen

Det bedste tip man overhovedet kan give angående tøj og tøjstil er at få tøj i den helt rigtige størrelse. Der er intet, der ser bedre ud, end når skjorten og bukserne passer helt perfekt. Derfor skal du da selvfølgelig give manden i dit liv tøj, der sidder perfekt. En klassiker er selvfølgelig en ny skjorte, men mange mænd har allerede et hav af de klassiske skjorter i en enkelt farve eller i tern. Hvis du vil give din mands klædeskab et friskt pust, kan du forsøge dig med nye flotte skjorter med blomster eller måske dyre motiver såsom fugle eller andet. Disse er blevet meget populære især blandt ungdommen i de seneste år.

Det skal dog ikke stoppe en voksen mand i at være med på moden, og disse vil helt sikkert give jaloux blikke fra resten af selskabet. Disse er bare et par af de mange gaveideer derude til manden, der ikke ønsker sig noget – og husk, at du endelig ikke skal være bange for bare at springe ud i det.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *