glad dame uden hovedpine

Sådan kan du undgå at vågne op med spændinger

cc22

Hvor tit er du vågnet op med den ene eller anden form for spændinger eller smerter i for eksempel nakken eller hovedet? For nogle sker det irriterende ofte og er derfor til stor gene for dem i deres daglige liv. Der kan være utrolig mange forskellige årsager til hvorfor sådanne smerter opstår. Men flere gange kan du faktisk gøre noget forebyggende mens du sover. Altså kræver det minimalt arbejde for dig, men du får måske rent faktisk ny energi mens du sover og ikke hovedpine. 

hovedpine

Dine tænder kan give dig hovedpine

I rigtig mange tilfælde så skyldes nogle former for spændinger og hovedpine at man i løbet af natten skærer tænder eller bider rigtig hårdt sammen. Dette pres på ens tænder og kæbe skaber spændinger, som kan udvikle sig til hovedpine og nogle gange også rygsmerter. 

Du kan gribe dette problem an på forskellige måder. For eksempel kan du vælge at investere i en bideskinne. Denne skaber et mellemrum mellem dine tænder, på den måde er det ikke længere muligt for dig at skære tænder. Så kan du forhåbentlig vågne op uden disse smerter og i stedet kunne gå din dag i møde veludhvilet og oplagt. Hos skinne.dk kan du lære mere om hvorfor en bideskinne kan være en rigtig god ide og hvordan du kan få dig en. 

Man kan også prøve at finde ud af hvorfor man skærer tænder. Nogle gange skyldes det at man oplever for meget stres på sit studie, arbejde eller andet. Så ved at prøve at forbedre ens omstændigheder og situation, kan man måske også mindske hvor meget man skærer tænder og på sigt slippe for at skulle sove med en skinne hver nat. 

sovestilling

Hvordan sover du? 

Andre igen oplever måske at det er måden hvorpå de sover om natten, som er skyld i at de vågner op med smerter. Her kan det nogle gange være en god ide med en memory foam hovedpude, som kan fjerne noget pres fra din nakke. Dog har valget af hovedpude faktisk noget at gøre med hvilken stilling du sover i. Fordi det kræver forskellige højder på puden for at den kan aflaste din nakke bedst muligt. Derudover bør du måske overveje hvorvidt du kan lære at sove på ryggen eller på siden. For dette gør at du undgå usunde vrid i ryggen og nakken, men kan også få din rygsøjle i balance. Det kan være svært at lære at sove på en ny måde, men det er jo rart hvis man kunne mindske nogle smerter ved det. 

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *