Hjælp din baby til god søvn

cc22

Babyer har brug for at sove rigtigt meget. Faktisk sover babyer op til 16-20 timer i døgnet. Søvnen er utrolig vigtig for det lille barns mentale og fysiske udvikling. Men selve det at få den lille til at falde i søvn kan være lidt af en udfordring 

At få etableret nogle gode soverutiner er i det hele taget noget, nybagte forældre bruger meget tid på. 

For at hjælpe baby til at sove godt er det vigtigt hurtigt at finde en seng, som den lille føler sig hjemme i. Få hjælp fra det danske firma MammaMilla og find alt sengeudstyr til baby hos MamaMilla.

Babys søvn er vigtigt for hele familien

God søvn er ikke kun essentielt for den lille ny. Det er vigtigt for hele familien. Og selvom babyer kan have perioder, hvor de af forskellige årsager sover uroligt, kan man selv gøre meget for at hjælpe sin baby til at sove godt. 

Et godt råd er at finde en seng, som baby føler sig skærmet og tryg i. Som forældre oplever man ofte, at de helt små hellere vil sove i favnen end i sengen. Spædbørn er nemlig slet ikke vant til at have så meget luft omkring sig, og det store rum kan virke utrygt og farligt.

MammaMilla laver sengerande, som kan sættes op inde i sengen. Sengeranden beskytter baby mod sengens kanter, og den gør også sengen mindre, så sengen føles tryg for den lille at ligge i.

baby

Skærm baby som en fugleunge i sin rede

Mange forældre oplever at deres baby sover bedre i barnevognen end i tremmesengen og vælger derfor at tage liften med ind i sengen. Liften er dog med sine høje kanter ikke altid lige praktisk. Men ideen er faktisk rigtig god.

For babyens seng må gerne være ligesom en fuglerede, der giver barnet en følelse af at være beskyttet og afgrænset. Hvis man bygger en rede, skal man dog sørge for, at der ikke er løse genstande i sengen. Sengen må heller ikke blive så tæt, at den lille får det for varmt.

Fremfor at bygge rede til baby selv, kan man købe sig én, som man ved, er sikker for barnet at ligge i. MammaMilla har lavet en vaskeægte babyrede, der med sine bløde, rundede kanter skærmer den lille og giver en følelse af tryghed. 

Med en babyrede i huset kommer baby til at sove som blommen i et æg.

 

 

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *