motion

Hold formen hele året rundt

cc22

Det er ikke alene sommeren, der kalder på en lækker krop. Det er hele året. For den lækre sommerkrop er ikke kun dejlig at have på stranden.

Nej, den motion og styrketræning, der skal til, er virkelig godt for din krop. Så du må endelig ikke stoppe, nu hvor du igen er kommet i gang.

Hvis du mangler en partner, der kan sparke dig i gang hele året rundt, så har du måske allerede end derhjemme. Brug hvad du har, det får du mest ud af.

Sommeren stopper, det gør motionen ikke

Januar måned er alle fitnesscentre proppet med mennesker, der fik lavet et nytårsforudsæt. Desværre holder det ikke særlig længere.

Faktisk når det lige at ebbe ud, inden vi så kommer i gang igen i det sene forår. For nu skal sommerkroppen jo være klar.

mavebøjning

Men hvorfor dog ikke holde dig i gang hele året rundt? Du og din krop har virkelig godt af det. Og så er sidegevinsten, at du ser pissegodt ud hele året rundt, ikke kun i sommermånederne.

Den bedste sparringspartner

Hvordan gør du så? Du gør det, der virker bedst for dig. Typisk vil det indebære, at du er realistisk omkring din træning.

Et alt for ambitiøst træningsprogram ender ofte i skraldespanden. Så sænk dine forventninger og få det bedste ud af det.

Det allerbedste for din vedvarende træning er en træningsmakker, en sparringspartner. Det kunne være din rigtig gode ven eller kollega. Men måske det også kunne være din hund.

Få hunden aktiveret. Den vil med garanti gøre det samme for dig. Det kunne f.eks. være med hundelegetøj reb. Altså noget udstyr, der hjælper jeg begge til at bruge noget motion.

Så kan det være hundeøjnene også kan hive dig med ud på en løbetur. I skal jo alligevel ud og strække benene.

Få hunden med ind i din træning, så har du den allerbedste træningsmakker.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *