badevægt

Badevægten – nu med wifi

cc22

Badevægten, enten din bedste ven, eller din værste fjende, er nu også gået digital. Den kommer nu med wifi og giver dig den mulighed for at komme til at holde øje med din vægt via de apps, som du kan downloade til din telefon. Det er noget, som går fint i tråd med den trend, som der er i samfundet om, at du skal holde øje med din fysiske tilstand og sikre dig, du har den vægt, som der passer til din højde, bygning med mere.

Alt i er dag er næsten gået trådløst, og selvfølgelig skal aggregater som badevægte også være med her. De er jo en vigtig del af rigtig mange menneskers liv, for der er mange som vil bruge en badevægt minimum en gang dagligt for at sikre de holder vægten, enten fordi de træner op til en bestemt sportsbegivenhed, eller fordi de har det, som en del af deres livstil at træne og holde sig i form.

Let at få til at virke

Der er flere forskellige badevægte på markedet med wifi, og der er også forskel i den kvalitet, som de er bygget i, men det er et godt fælles træk, at de alle har gode muligheder for at blive koblet op til forskellige former for apps, som kan hjælpe dig med at holde styr på træningen, så du får det vægttab, eller for nogle den vægtøgning, som de er på jagt efter.

Der findes mere end 20 forskellige apps og løbemålere, som vægtene kan samarbejde med, og de vil være superlette og kompatible med din smartphone, så der er ingen undskyldning for ikke længere at vide, om du holder vægten. Det er bare at kigge på din telefon, så er du informeret, og det er jo lige meget, om du er på farten, for det er trådløst, og det er synkroniseret med din telefon uden problemer.

Kvaliteten og prisen

Som med de fleste andre nye aggregater, når de kommer på markedet, så er der en pris som er lidt høj, men for dem, som ved at det at veje sig er en uvurderlig del af deres træning og af den visualisering, som de eventuelt har brug for, hvis de skal holde deres slankekur, så er det bestemt et aggregat, som virker, og som virker godt. Der er dog en fin sammenhæng mellem den pris som en wifi badevægt koster og de features, som den indeholder og de muligheder, den giver for at samarbejde med telefoner og med smartwatches.

Prisen er noget højere end den, som du skal betale for en normal badevægt, men det er normalt, hvis du kigger på den ekstra teknologi, som der er i badevægten.

Hvorvidt der er brug for en badevægt, som er koblet til vores digitale liv, det er helt op til dig, det er noget for dem, som lever efter regler, og som har brug for ekstra motivation, eller som har brug for den ekstra støtte til at komme ned på den vægt, som de ønsker inden badesæsonen.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *