Tre ting til hjemmet, du kan købe på nettet

cc22

Nettet bugner af butikker, hvor du kan købe hvad som helst. De fleste ting findes der specialbutikker for online, hvor man kan få et kæmpe udvalg af produkter inden for en kategori. Nok derfor er nethandel blevet så populært – udvalget er enormt, og specialiseringen gør, at der findes et produkt for enhver smag. Her er tre eksempler på produkter til hjemmet, som du kan købe på nettet.

Hold kaffen varm med en god termokande

Eller teen, for den sags skyld. Hvad end din favorit varme drik er, hører en termokande til i ethvert køkken. Hvis du har gæster, kan du servere teen eller kaffen i den – og samtidig undgå, at drikken bliver kold. Og hvis du går og drikker kaffe alene en hel søndag, sikrer termokanden, at kaffen tilmed er varm hele dagen.

Termokander findes naturligvis i mange former og farver, mærker og varianter. Tiger termokanden er god, fordi den har en praktisk størrelse; én liter er idéelt både til når der kommer gæster, og passer til mængden fra en stempelkande kaffe eller fra mange tekander af mellemstørrelse. Den fås i forskellige farver, både matte og blanke. Sidst, men ikke mindst, holder den effektivt din varme drik varm, uden at koste alverden. Uundværlig til enhver, der sætter pris på varme drikke, der faktisk er varme.

Spilledåser – både til børneværelset og til pynt

Spilledåser er hyggelige, hvad enten de får en fast plads i stuen, eller holdes på børneværelset. Forskellige spilledåser spiller hver deres melodi – oftest sange eller stykker, der er berømte og som de fleste kender. Der er selvfølgelig mange designs af spilledåser: Fra de helt klassiske, som rent faktisk er dåser med et håndtag på, til spilledåser, der er syet ind i tøjdyr og lignende. Lige noget for ethvert barn. Er du på udkig efter en, bugner nethandlerne selvfølgelig med spilledåser for enhver smag.

Cannabisolie – lægemiddel og kosmetik

Cannabisolier dækker over en stor produktgruppe, der er i hastig fremvækst. Egentlig er olien i sig selv et ret simpelt produkt – det er en olie lavet på CBD, som er et af de aktive stoffer i cannabis. Men olien menes at have et væld af anvendelsesmuligheder, fra kosmetiske til behandling og lindring af alvorlige sygdomme.

Det er selvfølgelig især til sygdomsbehandling, at produkter med cannabisolie ventes en stor fremtid. Her kan det blandt andet bruges til folk, der har psykiske lidelser som for eksempel skizofreni. I øvrigt har produkterne tilsyneladende også en virkning på somatiske sygdomme, blandt andet kan de med god effekt bruges mod det ubehag, der kan forekomme i forbindelse med kemoterapi.

I hjemmet er anvendelsesmulighederne dog nok nogle andre. For cannabisolie kan også indgå i skønhedsprodukter, blandt andet hudcremer og lignende, til personlig pleje. Her skulle det have en blødgørende effekt på hud og hår, idet CBD viser sig at kunne tilskynde cellernes regenerering. Dette giver mange kosmetiske anvendelsesmuligheder, og det flyder derfor også med produkter med cannabisolie, som loves at have god effekt på hud, hår med mere.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *