fagforening bedste pris

Find en billig fagforening

cc22

Brødtekst Det er en god idé at finde sig en billig fagforening. Det er der flere grunde til, og uanset om du er lønmodtager eller studerende, giver det mening at være medlem. Nu er det også blevet nemt med brug af internettet. Der findes flere sider hvor at fagforeningernes priser og fordele er stillet op overfor hinanden. Dette gør det nemt og overskueligt først at finde ud af hvilke af fagforeningens funktioner der dækker ens eget behov, for så efterfølgende at kunne vælge den billigste af disse. 

Alle lønmodtagere bør finde en billig fagforening

Lønmodtagerne og fagforeninger gør hånd i hånd. Hvis du er lønmodtager, så er fagforeningen en ven du har brug for, da de giver dig den nødvendige støtte når du har brug for det. De fleste fagforeninger er orienteret mod en bestemt faggruppe. Jo flere medlemmer en fagforening har, jo mere vægt får den også. Det er altså både i form af at kunne stille krav i overenskomstforhandlinger, og at kunne være en seriøs aktør når der skal tages politiske beslutninger. Det kan derfor være en god idé at finde en fagforeninger der dækker interesserne for ens egen faggruppe. Som jeg nævnte før så fører fagforeningen også overenskomst forhandling og udøver politisk pres. De søger altså at forbedre din løn og arbejdsvilkår. Dette kan de kun gøre med medlemmernes midler. Uden medlemmer mister fagforeningerne som sagt politisk vægt, og derfor bliver de også en gruppe man vil tage mindre seriøst politisk, og de vil være nemmere at trygle i overenskomstforhandlingerne. Fagforeningen er også din ven når du bliver uretfærdigt behandlet. Hvis man er medlem kan man altid søge råd hos sin fagforening, hvis man føler sig uretfærdigt behandlet. Fagforeningerne tilbyder her ofte rådgivning, og i alvorlige sager også juridisk hjælp. Det bliver helt klart sværere for en arbejdsgiver at udnytte dig, hvis du er medlem af en fagforening. Skulle du være så uheldig at miste dit job, kan du også blive medlem af en a-kasse gennem din fagforening. Så er du sikret en indkomst der gør, at du ikke behøver at ændre dit liv fuldstændigt, imens du finder et nyt job.

Alle studerende bør finde en billig fagforening

Studerende har også brug for en billig fagforening. Det er måske ikke det mest oplagte, da man ikke som sådan er lønmodtager endnu, men der er mange fordele også som studerende. Du kan finde en billig fagforening på denne side. De fleste fagforeninger tilbyder forsikring for et ekstra beløb. Det er gode forsikringer til små beløb. Det er hos de fleste muligt både at få indbo, elektronik, tyveri og rejseforsikring. Studerende er også måske den gruppe der bliver udnyttet allermest af arbejdsgiverne i form af ringe løn og urimelige vilkår. Hvis man er medlem af en fagforening, er det muligt at give igen, og kræve sine basale rettigheder på arbejdet. Er man ikke medlem, vil klager over løn eller vilkår højst sandsynligt bare føre til en fyreseddel, fordi der er mange andre der gerne vil udfylde din plads, uden at vide hvad dette indebærer. En billig fagforening er helst sikkert også en studerendes ven.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *