option

Takket Være Computeren – Binære Optioner

cc22

Vi har tidligere her på siden skrevet om ting der ikke ville være muligt uden internettet, og det var simpelthen sådan et godt tema at det fortjener at blive taget op igen. Derfor starter vi nu en ny serie der hedder ”Takket Være Computeren” og som handler om alt det vi kan fordi vi har computere. Og vi starter ingen andre steder end med den nye investeringsmulighed der kom frem i 2009, nemlig binære optioner:

Hvad er binære optioner

Binære optioner er handel med optioner (altså forskellige emner, f.eks. prisen på en given aktie, guld, en tønde olie osv.). Det der gør binære optioner anderledes end andre typer aktie- og optionshandel er at man investerer i binære udfald (og for dem der måske er lidt rustne i deres binær-forståelse betyder det at resultatet enten kan være 0 eller 1, enten sandt eller falsk). Det kan f.eks. være at man investerer i om C20-indekset stiger mere end 5% i løbet af måneden. På den måde kan investeringen godt lidt minde om et væddemål som man kender det nede fra tipskiosken mere end det ligner almindelig aktiehandel.

Hvor kommer computeren ind i det?

Al handel med binære optioner foregår via internettet, hvor man handler på specielt udviklede handelsplatforme. Her opretter man sig som bruger og så handler man eller i real time. Man kan sige at det binære system kunne man sagtens have lavet før computerne, det havde måske været en del mere besværligt at holde styr på hvem der investerede i hvad og kurserne var måske lidt mere usikre da man ikke kunne få direkte information via internettet, men det havde nok godt kunnet lade sig gøre. Men nogen stor succes ville det aldrig være blevet. En af de store forcer ved binær handel er nemlig også at de fleste investerer i meget korte udfald (helt ned til et minut). Det vil sige at du i princippet kan lave en investering, gå ud på toilettet, og så når du kommer tilbage kan du se om du har tjent på den. De professionelle laver rigtig rigtig mange af den slags handler på en enkelt dag, og lige den del af det ville bestemt ikke være blevet mulig uden computere til at hjælpe.

Hvordan kommer jeg selv i gang?

At kaste sig ud i binære optioner er relativt nemt, men det kan alligevel godt tage lidt tid at mestre. Derfor findes der danske hjemmesider som f.eks. Binæreoptionerinvest der hjælper med råd og vejledning og på den måde kan sørge for at man kommer godt i gang. Ud over dem får du også her et par gode råd med på vejen.

Et par gode råd:

Først og fremmest skal du sørge for at lære den platform du benytter at kende før du for alvor begynder at investere de store beløb. De fleste er bygget rimelig intuitivt op, men der er stadig forskellige features og faldgrupper som man først opdager efter lidt tid. Så sørg for lige at prøv den lidt af.

Og så skal du selvfølgelig aldrig investere mere end du har råd til at tabe. Som al anden investering er investering i binære optioner potentielt risikabelt, og er du rigtig uheldig kan du risikere at miste alle dine penge. Sørg derfor for at du fra starten af har sat en beløbsgrænse, og hvis du taber den så hold en pause fra investeringen. Brug en del af din evt. indtjening til noget godt for dig selv efter gør et godt kup på Black Friday.

Og så er det sidste råd bare at du skal have det sjovt. At handle binære optioner kan tjene dig rigtig mange penge og potentielt set sende dig på tidlig pension, men du bliver kun god til det hvis du synes det er sjovt – så glem bekymringerne og leg lidt rundt med det.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *