iphone

Hvornår kommer den nye iPhone 6s?

cc22

Hele verden står lige nu og tripper. For nu sker det snart. Nu kommer snart den nyeste udgave af Apples populære telefon. Eller, det gør den i hvert fald hvis man skal tro rygtestrømmen og de mange blogindlæg og tweets der hver dag siger at nu må vi værre tættere på end nogen sinde før.

Men hvornår kommer den egentlig, den der nye iPhone? Hvad kan man sige med sikkerhed og hvad er bare løse og tomme rygter? Det kan du læse om i artiklen her.

Vi ved ikke helt hvornår, men…

Ja, hvis er du kommet ind på siden her for at finde den præcise dato for hvornår iPhone 6s kommer må vi desværre skuffe dig. Der er nemlig ingen, bortset fra betroede medarbejdere i Apple, der ved hvornår den næste model kommer. Det kan være i morgen, det kan være i foråret 2016. Ligesom ved udskrivelsen af valg venter vi bare alle på at der bliver trykket på knappen, men hvornår ved vi ikke.

Men, men, men det betyder jo ikke at man ikke godt kan komme med et kvalificeret gæt. Og et rigtig rigtig godt bud ville være at den kom en gang i efteråret. Her holder Apple nemlig hvert år en udviklerkonference, og det er efterhånden ved at være en fast tradition at der her bliver introduceret en ny mobil.

Tit er det en S-model af den allerede eksisterende serie (f.eks. iPhone 4S eller iPhone 5S, ligesom det formegentlig også kommer til at hedde iPhone 6S) men det kan også nogle gange være at man hopper helt frem til den næste model og at den derfor kommer til at hedde iPhone7. Ifølge siden 6s-pris.dk kan vi godt regne med at det ikke bliver en 7’er i denne omgang med en opgradering og de plejer at have ret så dem må vi hellere stole på.

Det er ikke kun den nye iPhone der bliver præsenteret ved konferencen for udviklere. Apple plejer også at have nye udgaver af de populære tablets iPad og iPad mini. Det er ikke hver gang der er udviklerkonference at der kommer nye af disse, det går udviklingen ikke hurtigt nok til at det er nødvendigt, men med telefoner er det vigtigt at komme med en ny omtrent hvert halve år hvis man skal kunne følge med konkurrenterne.

Hvad kommer den til at koste?

Vi ved desværre endnu heller ikke hvad den nye iPhone 6s kommer til at koste, men et godt bud vil være at den kommer til at koste nogenlunde det samme som iPhone 6 gjorde da den kom ud. Det er sjældent at priserne på de nye telefoner stiger voldsomt – bl.a. fordi de allerede er så skyhøje at folk ikke vil have råd til det hvis de igen og igen skulle betale mere.

Hvad kan den nye telefon så?

Ja der er mange der spørger sig selv hvad den her nye vidundertelefon mon så egentlig kan. Om det bare bliver mere af det samme eller om der kommer til at ske nogle reelle ændringer? Det hele er jo på rygtebasis så det er svært at sige noget med sikkerhed, men en af de ting man vist godt kan være ret sikre på er at designet ikke kommer til at ændre sig synderligt. Det har været sådan de sidste par gange at når der er kommet en S-version er softwaren og hardwaren blevet forbedret (f.eks. fik vi med 4S Siri og bedre kamera) men at designet forbliver det samme. Om det er det samme med 6S ved vi selvfølgelig ikke men formegentlig sker der ingen ændringer på den front før iPhone 7.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *