frederik bagger glas

Flotte Frederik Bagger produkter til boligen

cc22

Mange kender den kendte designer Erik Bagger, som i mange år har leveret en række designklassikere til den danske boligindretning. Hans søn, Frederik Bagger, står dog også bag en række flotte produkter, som er mindst lige så klassiske som sin fars produkter. Det er tydeligt at Frederik Bagger fokuserer på tidløst og klassisk design. Hans produkter vil formentlig vise sig at udstå tidens skiftende trend og stadig være relevante om mange år. Produkterne er derfor en god investering, da det er noget du kan få glæde af at kigge på i mange år fremover. Du kan læse mere om Frederik Bagger på hjemmesiden frederikbagger.dk.

Frederik Bagger glas

Frederik Bagger har designet nogle smukke krystal glas. De kommer i to udgaver – som highball og lowball. Glassene er udsmykket med flotte udskæringer i blyfri krystal. Highball glasset er perfekt til servering af lækre drinks. Forestil dig at sidde på terrassen en lun sommerdag og nyde en kold mojito af det smukke highball glas. Glasset kan selvfølgelig også bruges til at drikke helt almindeligt vand af. Highball glasset er 16 cm højt og har den perfekte størrelse til alle former for highball drinks. Det mindre lowball glas egner sig bedst til whisky on the rocks og lignende drinks. Lowball glasset er 9,7 cm højt. Glassene tåler opvaskemaskine. Hvis du vil have at glasset skal holde længe kan det dog anbefales at vaske op i hånden, da du dermed undgår eventuel glaspest fra opvaskemaskinen.

Krystal og flotte udskæringer

Hvis du er vild med krystal udskæringerne på glassene, kan du føre dette tema videre i din indretning. I samme serie fås en vase, karafler og en skål. Dette design er tidløst og klassisk. Alle produkter er lavet af blyfri krystal glas og kommer med en to års glaspest-fri garanti. Det anbefales dog kraftigt at vaske produkterne op i hånden. Hvis man vælger at vaske produkterne i opvaskemaskinen, skal det være på et specielt glasprogram, der skåner det fine krystalglas. Hvis din vaskemaskine ikke har et sådant program, skal du vaske dem op i hånden, for at sikre at glassene ikke får glaspest.

Med en smuk karaffel fuldender du looket, når du serverer whisky for dine gæster i de smukke lowball glas. Karaflen kommer med en fin prop, så du ikke behøver at drikke hele flasken på en gang. Indret et hjørne af din stue med en klassisk barvogn og fuldend bar-looket med de fine glas og karafler fra Frederik Bagger. På den måde er du altid klar til at servere en whisky on the rocks for dine gæster. Der er noget helt specielt over at drikke whisky af ægte krystalglas. Denne følelse kan du og dine gæster opleve, når I drikker af glassene fra Frederik Bagger. Stemningen bliver fuldendt med en vase fra samme serie med en smuk buket i. Dertil hører selvfølgelig en skål fra samme serie med nødder eller andre snacks. Inviter dine venner over til en hyggelig aften og imponer med flotte og klassiske krystal produkter.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *