Vær aktiv i den danske natur

cc22

I Danmark har vi altid været stolt af vores natur. Når vi udsynger vores nationalsang fokuserer vi på  de bredde bøge, vores naturlige terræn der er præget af bakker og dale, og vores strande rettet mod Østersøen. Glæden ses også i de store byparker og haver hvor storbyborgere samler sig til noget hygge på de grønne arealer som byerne har at tilbyde.

Men blot fordi der er tydelige beviser for at vi danskere elsker at være udenfor, så er det ikke ensbetydende med at man ved hvad man skal lave udendørs. Her kan du få nogle gode forslag hvis du søger gode udendørsaktiviteter i Danmark.

  1. Medbring simple genstande

En bold, en kasteskive og måske nogle ketsjere er nogle meget simple objekter som kan medbringe rigtig meget aktivitet med sig. Både i små og store grupper kan en bold alene gøre underværker, fordi man både kan spille de klassiske spil som fodbold, volley eller bare sparke til hinanden. Der er ikke så mange regler man behøver at være indforstået med, hvilket giver en legende let adgang til mange udendørsaktiviteter. 

Det samme kan man sige, gør sig gældende for kasteskiven, men med den forskel at siddende også kan deltage. Er der en i gruppen som medbringer sin hund, så vil skiven kunne byde ind med masser af leg der involverer hunden uden at den ender med at stå i vejen.

Husker man et bat og en tennisbold, vil man begynde at skulle lave aftaler. Et spil som rundbold leder til mange aktiviteter på en gang, fordi der er løb, skyd, kast og grib, involveret, men reglerne for rundbold er til diskussion og der er det vigtigt at aftale hvordan spillet spilles.

  1. Tæppe, apps og afslapning

Er man mere til de afslappende aktiviteter så kan man i stedet medbringe lidt tæpper og solstole, måske nogle engangs- eller minigrille og gøre det lidt hyggeligt. Selvom mobilen ikke skal være fremme så kan man sætte sig til at lave lidt quiz der skal være med til at sætte underholdningen op.

Denne her mere beroligende tilgang til udendørsaktiviteter giver mulighed for at nyde omgivelserne noget mere. Det er fra disse vinkler at man opdaterer sine sociale medier, får snakket og stresset af under den varme sol og de lækre farver naturen har at byde på, og ligesom kroppen vil føles træt efter at løbe rundt, så vil sindet føle sig mere befriet af sådan en dag udendørs. 

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *