telefon og computer

Sådan får du bedre internet

cc22

Der findes ikke meget som er værre end dårligt internet. Der er mange forskellige ting som har indflydelse på, hvorfor dit net er dårligt, og det behøver altså ikke nødvendigvis være din internetudbyder. Der findes en række tips og tricks, som kan hjælpe dig med at få bedre internetforbindelse, uden at skulle finde en ny udbyder. 

Skift kanelen på din router

Du vil tit opleve, at du kan skifte, hvilken kanal din router er på. Hvis der er mange tæt på dit hus so, bruger samme kanal, kan det gøre, at jeres net bliver langsomt, da der altså er mange som bruger det samtidigt. Derfor kan du være heldig at finde en kanal, hvor der ikke er lige så mange, hvilket kan gøre dit net lidt hurtigere. 

 bagsiden af en router

Flyt din router tættere på dig

Der er mange som har deres router i kælderen, fordi de synes, at den er for grim til at have i stuen. Desværre er signalet fra routeren ikke så stærkt, når det skal rejse på gennem kælderloftet for at nå din enhed. Man skal også passe på med at have en masse ting til at stå ovenpå routeren, da det også er flere ting, som signalet skal rejse igennem. Det er altså bedst at have den helt blottet i stede for at gemme den væk inde i et skab. 

Gør signalet bedre med en forstærker

Du kan godt opleve at signalet ikke kan nå hele huset, selvom routeren er placeret godt. Hvis det er tilfældet, så kan det være en ide at investere i en forstærker, som forstærker routerens signal. Du bruger forstærkeren ved at placere den mellem routeren og det sted, hvor signalet ikke kan nå. En forstærker kan godt blive dyr alt efter, hvad du leder efter. Hvis du har brug for det, kan du finde billige lån.

router på gulvet

Vær sikker på at din router er opdateret

Der er mange som ikke ved, at deres router skal opdateres i ny og næ for at sikre, at de stadig virker. Mange af de nyeste routere bliver automatisk opdateret af din internetudbyder, men ved gamle routere skal man oftest selv gøre det. Hvis du er i tvivl om, hvordan du opdaterer din router, bør du kontakte din udbyder for at få den bedste hjælp 

Skift din udbyder

Hvis intet virker, tyder det på, at du ikke har den rette internetudbyder. Det kan være smart at undersøge hvilke andre muligheder, du har for internetudbydere i dit område, for det kunne jo ske, at du kunne finde noget bedre. Selvom det kan være træls at skulle skifte udbyder, vil det højst sandsynligt hjælpe dig med at få en bedre internetforbindelse, uden at skulle købe 10 forstærkere. Du kan finde billigt internet via denne side.

Categories

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *